IK

Geboren in Nederland en sterk verbonden met Frankrijk. Jarenlang heb ik het voor één werkgever gewerkt, waaronder 15 jaar in Frankrijk. Op mijn 50ste begon ik een nieuw leven en verliet ik mijn veilige baan voor een avontuur. Het was de schakel tussen de Erik van het verleden en de man die ik nu ben: voorheen hield ik, zoals zovelen, van veiligheid en dus niet van verandering. Het was veilig om bij dezelfde baas te blijven, 25 jaar lang. Dat is voorgoed voorbij.

Via zijn boek de “Zeven Spirituele Wetten van Succes” van Deepak Chopra heb ik geleerd dat vasthouden aan het verleden een barrière vormt voor het oneindige potentieel van de toekomst. Ik heb Oerklankmeditatie bij Deepak geleerd en dat heeft mijn leven veranderd.

Op dit moment krabbel ik weer op na een jaar ziekte (zie Martine’s Column). Ik ontwerp, beheer en onderhoud websites (waaronder deze site) Het is een zeer onzekere en onstabiele situatie. Het deert me niet meer.

De toekomst lacht me toe, ik heb vertrouwen in de alles-organiserende scheppingskracht van het Universum en natuurlijk ook in die van mijzelf. Ik ben verantwoordelijk voor mijn leven en voor mijn geluk. Ik neem die verantwoording en bemerk dat ik de rust die ik vind tijdens mijn meditatie meeneem in mijn dagelijks bestaan. Ik hoef geen carrière meer te maken, ik wil harmonie en vrede en dit overbrengen aan mijn kinderen en alle mensen die ik op mijn pad ontmoet.
Namasté!

 

In 2009 heeft de huisarts kanker bij mij vastgesteld.
In het laatste deel van de dikke darm en in de endeldarm.
Martine heeft van alle belevenissen een blog bijgehouden.
Je kunt het hier lezen.

In die tijd hebben we een hele hoop sites bezocht (en nog).
Hieronder de belangrijkste.

Budwigcentrum
Bill Henderson Cancer Free Gently
Producten uit het boek van Bill Henderson
Producten vanuit Engeland

Jaren geleden bezochten we een lezing van Lothar Hirneise, lees hier een voorpublicatie.

Frits van der Blom
Jouw gezondheid – Ard Pisa

Boeken
De ongelooflijke Lever & Galblaaszuivering, Adreas Moritz, 9780976794417
Cancer-Free, Bill Henderson, 9781601451835